Selasa, 02 September 2014

έσει ένα μέρος

Απλά πέρασε 30 χρόνια κάνοντας αναφορές, γηπεδούχου τηλεφωνήματα, αρχειοθέτηση εγγράφων, και τον κατευνασμό το αφεντικό σας στο γραφείο. Στο τέλος κάθε ημέρας, μπορείτε να βρείτε την ενέργειά σας σταδιακά μειώνεται φτάσετε σε αυτό το σημείο όπου θα ήθελε να δηλώσει ότι το τελευταίο μέρος της εργασίας σας - τη συνταξιοδότηση.

Συνταξιοδότηση είναι όταν ένα άτομο αισθάνεται σαν να αποσυρθεί από την εργασία τους για να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους και να συλλογιστεί για το πόσο αυτός ή αυτή έχει κερδίσει ή να αποθηκευτούν.

Ο καθένας χρειάζεται ένα χρόνο για να σταματήσει να εργάζεται, αντανακλούν πίσω κατά το παρελθόν, και να απολαύσετε ό, τι η ζωή έχει να προσφέρει με το πρόγραμμα συνταξιοδότησης του ατόμου ή της συντάξεως που διαμένουν κοντά πίσω.

Ωστόσο, το πρόβλημα της συνταξιοδότησης με τις τυπικές συντάξεις σχέδια όπως αυτό της κοινωνικής ασφάλισης? οι άνθρωποι θα πρέπει να αρχίσουν να βασίζονται στις δικές τους αποταμιεύσεις από το συνηθισμένο τρόπο του σχεδιασμού για τη συνταξιοδότηση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κοινωνική ασφάλιση είναι σταδιακά χάνουν περισσότερα περιουσιακά στοιχεία από ό, τι θα πρέπει να κερδίζει προκειμένου να παράσχει επαρκώς τα πολύ αναγκαία κεφάλαια των μελών τους.

Στην πραγματικότητα, ο οργανισμός ισχυρίζεται ότι πληρώνουν περισσότερα από ό, τι συλλέγουμε και φοβούνται ότι από το έτος 2010, οι 76 εκατομμύρια άνθρωποι υπολογίζεται ότι θα φθάσουν σε ηλικία συνταξιοδότησης τους. Υπολόγισαν ότι από εκείνη την εποχή, με όλα τα περιουσιακά στοιχεία που χρησιμοποιούνται σε εξαιρετικό ρυθμό, θα μπορούσαν να πληρώνουν μόνο το 72% της αναμενόμενης αποζημίωσης συνταξιοδότησης από τα μέλη του.

Αυτό πηγαίνει να δείξει ότι οι άνθρωποι πρέπει να προσπαθήσουν να βασίζονται περισσότερο στις προσωπικές τους αποταμιεύσεις και άλλες πηγές των σχεδίων συνταξιοδότησης τους. Αυτό θα επιφέρει μια πιο ισορροπημένη άποψη όλων των πτυχών όσον αφορά τη συνταξιοδότηση.

Έτσι, ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για την κοινωνική ασφάλιση; Εδώ είναι μια λίστα από τα άλλα συστήματα συνταξιοδότησης που μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε από τώρα, έτσι ώστε από τη στιγμή που θα φθάσουν σε ηλικία συνταξιοδότησης σας, δεν θα βασίζονται αποκλειστικά σε συνταξιοδοτικές παροχές κοινωνικής ασφάλισης σας.

1. Προσόδων

Αυτά είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο ασφαλιστικές συμβάσεις που προορίζονται για την παροχή των κερδών και να σας βοηθήσει να επιτύχει την οικονομική σταθερότητα ακόμα και αφού έχετε συμπληρώσει την ηλικία συνταξιοδότησης σας.

2. Επενδύσεις

Εξοικονόμηση χρημάτων είναι μόνο η αρχή. Θα πρέπει να επιλέξετε επιχειρήσεις που θα σας δώσει μεγαλύτερη χρήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προσπαθήστε να ψάξουν για το "lifestyle αμοιβαίων κεφαλαίων», η οποία βάζει ένα μέρος των χρημάτων σας σε διαφοροποιημένες αποθέματα και το άλλο μέρος σε ομόλογα, και διατηρεί μια σταθερή ισορροπία μεταξύ των δύο.

Μια άλλη καλή επιλογή είναι το ταμείο συνταξιοδότησης στόχο. Το χαρτοφυλάκιό της γίνεται όλο και πιο συντηρητική καθώς πλησιάζετε την ηλικία συνταξιοδότησης.

3 401 (k)

Εργοδότης σας 401 (k) ή 403 (b0 μπορεί να είναι μεγάλες πηγές των συνταξιοδοτικών παροχών. Εδώ, η εταιρεία θα αφαιρέσει ένα μέρος του εισοδήματός σας και να επενδύσει το ποσό των αμοιβαίων κεφαλαίων, συνήθως στο μέσο που επιλέγεται σας.

4. Λογαριασμός έκτακτης ανάγκης

Προσπαθήστε να μετακινήσετε τα χρήματά σας αυτόματα κάθε μήνα από τον έλεγχο του λογαριασμού σας σε λογαριασμό που προορίζονται για απρόβλεπτες δαπάνες. Στόχος για ένα ποσό το οποίο θα καλύπτει την αξία τριών μηνών από τα βασικά (υποθήκη, τρόφιμα, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, οι πληρωμές αυτοκινήτων, κλπ)

Μόλις έχετε δημιουργήσει αυτό το κομπόδεμα, δεν θα πρέπει να αποσυρθούν από τη μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση, αν η κρίση χτυπά.

Δεν υπάρχει μυστικό για την οικοδόμηση του πλούτου μετά τη συνταξιοδότηση. Το μόνο που χρειάζονται για να ζήσουν λιγότερο από ό, τι κάνουν και επενδύουν το πλεόνασμα καλά. Όταν σας εξοικονομήσει χρήματα και να επενδύσουν αυτόματα, συνταξιοδότησή σας θα είναι σίγουρα η καλύτερη φάση της ζωής σας, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη χαλάρωση χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις για να ανησυχούν.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar