Selasa, 02 September 2014

αλήγει σαν να κ

Οι ερωτήσεις σας ρωτήσω χρησιμοποιούνται συνήθως από τον ερευνητή για την αξιολόγηση της καταλληλότητας σας για τη δουλειά. Θα πρέπει να ερευνήσετε αρκετά ώστε να είναι σε θέση να ζητήσει από τις ερωτήσεις που δεν βρίσκονται σε εμφανή σημεία, όπως η ετήσια έκθεση της οργάνωσης. Μάθετε περισσότερα για τη δουλειά και την επιχείρηση, όταν είναι η σειρά σας να κάνετε ερωτήσεις. Κάντε τις ερωτήσεις σας προετοιμαστεί εκ των προτέρων. Μη διστάσετε να ζητήσετε λεπτομέρειες για το ποιος θα υποβάλει έκθεση και τη φύση των καθηκόντων. Να είστε έτοιμοι να ζητήσει τουλάχιστον τρεις ερωτήσεις σε τομείς που αφορούν την εργασία, την εταιρεία, την βιομηχανία, τις εξωτερικές επιρροές.

Μην κάνετε ερωτήσεις που σηκώνουν κόκκινες σημαίες
Με την ερώτηση "Είναι μετεγκατάσταση απαίτηση;" ο ερευνητής μπορεί να υποθέσουμε ότι δεν θέλετε να μετεγκατασταθούν σε όλους. Αν δεν σας πειράζει μετεγκατάσταση, δοκιμάστε ζητώντας «Καταλαβαίνω ότι οι περισσότερες εταιρείες, όπως τα στελέχη τους για να περνούν το χρόνο τους σε διάφορες σημαντικές θέσεις τους. Μπορείτε να μου πείτε πόσο συχνά μπορώ να σας ζητηθεί να μετεγκατασταθούν πάνω από πέντε ή δέκα χρόνια;"

Απαντήστε σε μια ερώτηση με μια άλλη ερώτηση
Εάν ο ερευνητής σας ρωτά τι μισθό θα περιμένατε, προσπαθήστε να απαντήστε λέγοντας «Αυτό είναι μια καλή ερώτηση. Τι σκοπεύετε να πληρώσετε καλύτερος υποψήφιος σας;"

Προετοιμάστε συνέντευξή σας
Ρόλος παίξετε με έναν φίλο. Θα πρέπει να είναι σε θέση να μεταφέρει όλες τις σχετικές πληροφορίες για τον εαυτό σας μέσα σε 15 λεπτά. Βιντεοκασέτα η συνέντευξη για τον εντοπισμό ανεπιθύμητων χειρονομίες. Αν βιντεοκασέτα δεν είναι διαθέσιμο, χρησιμοποιήστε τηλέφωνο τηλεφωνητή σας για να καταγράψει μια συνέντευξη: ακούστε προφορά σας και μιλώντας ταχύτητα.

Αποφύγετε την αρνητική γλώσσα του σώματος
Ένας σκοπός της συνέντευξης είναι να δούμε πόσο καλά θα αντιδράσει υπό πίεση. Αποφύγετε αυτά τα σημάδια νευρικότητας και της έντασης:

Συχνά αγγίζουν το στόμα σας
Πλαστά βήχα να σκεφτούμε την απάντηση σε μια ερώτηση
Ροκάνισμα για τα χείλη σας
Σφιχτά ή αναγκαστικής χαμόγελα
Swinging τα πόδια ή το πόδι σας
Πτυσσόμενα ή σταυρώνοντας τα χέρια σας
Το σκύψιμο
Picking σε αόρατα κομμάτια χνούδι

Ένας άλλος σκοπός της συνέντευξης είναι να δούμε πόσο καλά θα επικοινωνούν. Να θυμάστε ότι η επικοινωνία είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης? θα πρέπει να ακούει και να μιλήσουμε. Αν μιλάμε πάρα πολύ, θα χάσετε πιθανώς νύξεις σχετικά με το τι ο ερευνητής πιστεύει ότι είναι σημαντικό.

Πραγματοποίηση σύνδεσης
Ο σκοπός της συνέντευξης είναι να δούμε πόσο καλά θα μπορούσαν να ενταχθούν στον οργανισμό. Επιτυχής συνεντεύξεις είναι ένα που καταλήγει σαν να και η συνέντευξη είναι χαμένο φίλους. Συμβουλές για να κάνει μια σύνδεση περιλαμβάνουν:

Να είστε αισιόδοξοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   άλλους να αισθάνονται άνετα
Δείτε το άνοιγμα από κλίνει σε ένα χαιρετισμό με μια σταθερή χειραψία και χαμόγελο. Όταν κρίνεται σκόπιμο, να δώσει παραδείγματα μέσα από σύντομες, ενδιαφέρουσες και χιουμοριστικές ιστορίες για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να προβλέψετε τι λειτουργεί θα εκτελέσει ότι θα ωφελήσουν τον οργανισμό και να συζητήσουν τις εν λόγω δραστηριότητες.

Ντυθείτε κατάλληλα
Ένα συστατικό της εργασίας του ερευνητή είναι να κάνει μια απόφαση σχετικά με την ικανότητά σας για να ταιριάζει στην οργάνωση. Ένας παράγοντας που επηρεάζει την απόφαση αυτή είναι η ενδυμασία που φοράτε για την συνέντευξη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσδοκίες της εταιρείας για την προσωπική εμφάνιση - προσδοκίες φόρεμα, το μήκος των μαλλιών, του προσώπου τρίχα, κ.λπ.

Να είστε στην ώρα τους
Οι περισσότεροι οργανισμοί εξετάσουμε την πρόσληψη, στο επίπεδο της εισόδου, ​​τις προοπτικές που θα γίνουν επαγγελματίε

Tidak ada komentar:

Posting Komentar